2010. november

27.

A TIOP-2.1.3-07/1-2008-0007 „Kistérségi járóbeteg-szolgáltatások fejlesztése apuváron” című projekt eredményeként a kórház-rendelőintézet keretén belül önálló járóbeteg szolgáltatási egység jött létre, környezettudatos és energiatakarékos működést biztosító építészeti és épületgépészeti technológiával, teljes akadálymentes környezettel. A projekt révén olyan szolgáltatások valósultak meg, melyek biztosítják a lakosság lakóhelyhez közeli, szükségletalapú egészségügyi ellátását – ezzel hozzájárulva az ellátási területen élők egészségi állapotának javításához.

2010. november

27.

A projekthez kapcsolódóan november 26-án szakmai konferenciát rendeztek a kapuvári polgármesteri hivatalban.
 

2010. november

2.

Az átalakítás végéhez közeledvén lehetőség nyílt a kórház bejárására, az áthelyezett részlegek megtekintésére.

2010. november

2.

2010. október 8-án 17 órai kezdettel lakossági fórumon kaphattak információt az érdeklődők a projekt alakulásáról.

2010. szeptember

30.

Kapuvár Város Önkormányzata, a Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet, a kivitelező Strabag-MML Kft., valamint a HERTO Tanácsadó Bt. tisztelettel meghívja Önt a „Kistérségi járóbeteg-szolgáltatások fejlesztése Kapuváron” című projekt nyílt napjára és lakossági fórumára.

2010. szeptember

6.

A hét közepén lezárulnak a rendelőintézet első ütemének munkálatai, az épületeket összekötő folyosó épülése látványos szakaszba érkezett.

 

Végéhez közeledik a fizikoterápiás részleg átalakítása, látványos a változás a kezdeti állapothoz képest.

2010. június

7.

Újra fotókkal mutatjuk be az átalakítás alakulását. A következő fotók a májusi állapotot tükrözik.

2010. április

30.

Utolsó napjaihoz érkezett a rendelőintézet felújításának I. üteme (a volt gyógyszertári rész). A befejezés előtti utolós pillanatfelvételeket az alábbiakban mutatjuk be.

2010. április

30.

Várhatóan októberben adják át rendeltetésének a kapuvári kistérségi járóbeteg-ellátó központot. A közel nyolcszázmillió forintos beruházás jelenlegi helyzetéről 2010. április 28-án tartottak lakossági fórumot.

2010. április

21.

A Rendelőintézet felújítási munkálatai miatt 2010. május 3-tól a kórház területén belül ideiglenesen áthelyezésre kerülnek a járóbeteg-szakrendelések.

2010. április

21.

A kapuvári Lumniczer Sándor Kórház-Rendelőintézet felújítási munkálatai miatt 2010. május 3-tól a kórház területén belül ideiglenesen áthelyezik a járóbeteg-szakrendeléseket.

Legutóbb 2010. március 22-én készült fotókon mutattuk be az egykori gyógyszertár aktuális állapotát. Most pár héttel később, április 8-án készült képeken láthatják az átalakítás folyamatát.

2010. március

25.

A járóbeteg-szolgáltatások fejlesztéséhez kapcsolódó felújítás I. üteme - mint ahogy arról korábban már beszámoltunk - az egykori gyórgyszertár és háziorvosi rendelő helyét érinti.

2010. február

18.

A rendelőintézet épületében korábban gyógyszertárként működő rész átalakítása kapcsán befejeződtek a bontási munkálatok. A fotón az egykori bejárat felől a gyógyszertár ügyfélterének jelenlegi állapota látható, az utolsó kép pedig a korábbi háziorvosi rendelők bejáratánál készült.